Tuotteet hakusanalla creuset leipää (10)

CTN-16S.SB - COTTON SERIES 16CM SAUCEPAN SMOKE BLUE

CTN-16S.SB - COTTON SERIES 16CM SAUCEPAN SMOKE BLUE

POSLIINIEMALJI MOQ: 600 KPL OEM/ Mukautus: Kyllä
TUORE CASTELNAUDARY CASSOULET ANKAN CONFITILLA - TUORE

TUORE CASTELNAUDARY CASSOULET ANKAN CONFITILLA - TUORE

Perinteinen uunivalmistus: poista suojakalvo ja esilämmitä uuni 7/240°C. Laske sitten uunin lämpötila 5/150°C (5) ja laita "cassole" uuniin seuraavaksi: - 20 minuuttia 1 annoksen koossa - 45 minuuttia 2 annoksen koossa - 1h15 minuuttia 4 annoksen koossa
Croissant-valikoima - Täyttämättömät Croissantit

Croissant-valikoima - Täyttämättömät Croissantit

Herkullinen lehtivalikoima hienovaraisella voin maulla
tyhjät vegaaniset croissantit

tyhjät vegaaniset croissantit

vegaaninen tyhjät croissant Cod:CCA012
keksit jne.

keksit jne.

keksit jne.
Croissant-jauho

Croissant-jauho

W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista. Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
Kaalihauduke - Bistronominen

Kaalihauduke - Bistronominen

Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla. Rasvat: 6,2 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g Hiilihydraatit: 3,6 g Joista sokerit: 1,9 g Kuidut: 1,1 g Proteiinit: 6,9 g Suola: 1,1 g
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
EX-20W.IV - EX SARJA 20 CM KATILLA IVORY

EX-20W.IV - EX SARJA 20 CM KATILLA IVORY

UUNIVUOKA MOQ: 600 KPL OEM/ Mukautus: Kyllä
EX-20W.SR - EX SARJA 20 CM KATTI SCARLET

EX-20W.SR - EX SARJA 20 CM KATTI SCARLET

UUNIVUOKA MOQ: 600 KPL OEM/ Mukauttaminen: Kyllä