Perinteinen uunivalmistus: poista suojakalvo ja esilämmitä uuni 7/240°C. Laske sitten uunin lämpötila 5/150°C (5) ja laita "cassole" uuniin seuraavaksi:
- 20 minuuttia 1 annoksen koossa
- 45 minuuttia 2 annoksen koossa
- 1h15 minuuttia 4 annoksen koossa
W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista.
Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla.
Rasvat: 6,2 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g
Hiilihydraatit: 3,6 g
Joista sokerit: 1,9 g
Kuidut: 1,1 g
Proteiinit: 6,9 g
Suola: 1,1 g